10 motive pentru care merită sa mergi într-un Yoga Retreat

Yoga Retreats

Din experienta personala a profesorilor si a cursantilor deopotriva, am selectat 10 motive pentru care merita sa mergi intr-un Yoga Retreat.

 • Vei practica yoga la un nivel mai avansat

  Să practici yoga regulat este o foarte mare provocare în ziua de azi. Dar în aceste retreaturi practici două şedinţe de yoga în fiecare zi şi constaţi progrese semnificative şi beneficii îmbucurătoare.

 • Vei căpăta o perspectivă nouă

  Pentru ca se desfășoară în locuri frumoase, în natură, vei avea oportunitatea sa vezi viata și lume într-un fel diferit, mai relaxat, mai luminos, mai natural. Experienta lucrurilor sau locurilor noi accelerează procesul de a învăța și a creste.

 • În sfârşit vei putea medita!

  Atunci când ai mai mult timp la dispoziţie este mult mai uşor să meditezi, pentru că e mult mai uşor să respiri profund şi regulat şi să te ancorezi în momentul prezent.

 • Te vei detoxifia “digital”

  Deşi folosirea aparatelor digitale nu este interzisă, nu simţi nevoia să verifici şi să răspunzi mereu la mesaje şi la emailuri. Se creează o deconectare naturală şi foarte sănătoasă.

 • Îţi vei face prieteni noi

  Vei întâlni persoane cu aceleaşi preocupări spirituale şi vei participa astfel la crearea unei comunităţi spirituale, care este atât de necesară în lumea în care trăim. Îţi vei face prieteni, vă veţi bucura împreună şi veţi împărtăşi din experienţele spirituale.

 • Vei fi ca un soare când vei merge înapoi acasă

  Fie că e vorba de două zile sau de 6 zile în paradis, reîntoarcerea acasă este plină de bucurie, apreciere pentru viaţă şi pentru ceea ce ea ne oferă. Te simţi mai relaxat, mai fericit, energizat şi îţi reiei cu multă energie pozitivă activităţile curente.

 • Pentru că meriţi!

  Thoreau a spus: „ Îndreaptă-te cu încredere către visele tale. Trăieşte viaţa pe care ţi-ai imaginat-o.” Deşi unele persoane au citate că acestea afişate pe frigider sau pe oglinda de la baie, îşi găsesc mereu motive pentru care nu pot merge într-un retreat, că nu au bani, nu au timp, nu se simt bine, etc. Cheia fericirii este să te decizi ce vrei cu adevărat şi să faci asta să devină realitate. Fără niciun fel de scuze. Meriți să înveştești în tine însuţi!

Răspunde

Adresa ta de mail nu va fi publicată